torsdag 23 februari 2012

Mitt i avhandlingen

Just nu är det sena nätter som gäller med avhandlingen. Idag har jag haft grymt flyt på kvällen och har skrivit konstant sedan sju och jag har fått jättemycket gjort. Det är inte alla dagar det är så så man får ta vara på dem dagarna! Man har liksom inte råd att vara lat nu när det bara är en dryg vecka kvar tills allt skall skickas till tryckeriet.

Vem säger att man inte kan skriva sin avhandling på 4 veckor? Man blir ju galet nervös när människor talar om 3-5 månader som lagom tid att skriva. Jag behöver lite press och jag skrev nog ungefär tre ord den första en och en halv veckan. Jag letade i och för sig referenser och tänkte mycket på upplägg då. Men ändå.

Det går framåt och jag känner mig väldigt positiv. Det som man inser nu är ju att man inte hinner göra så fina bilder som många andra har gjort. Tiden finns helt enkelt inte. Ska försöka få till en bra diskussion istället.

Ledsen att jag inte hört av mig till vänner och familj så mycket på sistone men jag är sjukt fokuserad för tillfället. Jag kan upplysningsvis meddela att jag äter frukost och middag och borstar tänderna både morgon (kl 10) och kväll (kl 03), duscha jag inte gjort på tre dagar, kammat håret har jag inte gjort på fyra dagar, sminkar mig knappast. Så vem vill träffa mig ändå? Snart hoppar väl lopporna på mig och mellanmål kan man hitta på byxorna.
Tur att jag ska till jobbet i morgon :)

Mellanmål i form av ananas vid datorn.



- Mia

1 kommentar: