söndag 28 mars 2010

Perhentian Islands

Båten gick klockan åtta på morgonen och det var en speedboat som tog oss till ön.
Den var tungt lastad och hade minst tio passagerare. Av dessa vägde Mia minst och satt i mitten längst fram. Detta innebar hopp på 20 cm var tionde sekund i en halvtimme. Det var som att åka bergodalbana. Fast mer smärtsamt!
Det hade inte varit att rekommendera för en gravid, det kändes som att hela tarmpaketet och livmodern skulle hoppa ut, sjuka stötar alltså.
Väl här gick vi fram i tillbaka till Long beach som skulle vars bättre för backpackers och ligger på andra sidan ön. Vi tyckte dock att det var för mycket vågor och att den första stranden var trevligare så vi gick tillbaka. Ca 10 minuters promenad genom djungeln, över stock och sten, över en kulle, med minst 15 kilos packning var. Förmodligen mer efter gårdagens powershopping! Svettigt!
Vi bestämde oss för att gå upp till den största resorten, Shagri-la och testa lyckan. Vi fick det sista rummet! Jättefint verkligen med egen terass och AC, kylskåp, varmvatten, fläkt och dubbelsäng. Detta får vu dock betala 200 kronor natten för, men vi unnar oss det nu den sista veckan. Vi duschade och sov ett par timmar, åt sedan lunch på uteserveringen och lekte med och matade de små katterna med rester från lunchen. Nöjda!








Kramar från Mia och Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar